Zoek en Boek

Zwembad:

Als u na een actieve dag even lekker wil relaxen kunt u natuurlijk gebruik maken van ons overdekte zwembad. Of het nu is voor ontspanning of lekker verkoeling zoeken op een warme dag, een frisse duik is heerlijk!

Vlakbij onze Gaststätte vindt u ons zwembad. Ons zwembad is een zoutwaterbad. Dit soort zwembaden heeft een groot aantal voordelen t.o.v. een chloor bad. Wees de eerste die de voordelen aan den lijve ondervindt. Zout is vriendelijker voor de huid dan chloor. Chloorwater kan rode ogen, jeukende huid en verkleurde haren veroorzaken.

Als tweede voordeel is de veel beperktere toepassing van chemicaliën wat weer beter is voor het badwater. Alles bij elkaar genomen heeft een zoutwaterbad alleen maar voordelen t.o.v. een chloor bad. Ook het milieuaspect heeft bij het ontwerp een grote rol gespeeld.

Om het milieu verder te sparen wordt het badwater grotendeels verwarmd met zonnecollectoren en is er een aanvullende verwarming geplaatst die gebruik maakt van hout-pellets. De gunstige ligging van het zwembad zorgt ervoor dat de energiekosten minimaal zijn.

Voor het zwembad is een zonneterras waar men in een ligstoel kan genieten van de zon. Voor de kinderen is er een grote trampoline, een schommel en een glijbaan.

Ons zwembad is geopend van medio mei tot medio september.