Zoek en Boek

Over Ons

Beste gast,
Van harte welkom op de website van Camping Fautsburg !

Wij stellen ons graag even voor:

Maarten heeft jarenlang gewerkt in de meet- en regeltechniek en de laatste jaren binnen de gebouw- automaterisering bij een bedrijf in Zwolle waar hij bijna 15 jaar heeft gewerkt. Sylvia heeft eerst gewerkt als secretaresse en de laatste 10 jaar als enquetrice bij een groot en bekend onderzoeksbureau. Omdat wij als gezin al vele jaren kampeerden met eerst een tent die als maar groter werd en uiteindelijk een “houten tent” (stacaravan wat houten chalet werd) weten wij door ervaring wat kamperen is, wat mensen wel en niet zoeken als kampeerder en kennen wij het wel en wee van de doorsnee kampeerder uit eigen ervaring. Met andere woorden, wij kennen het klappen van de zweep.

 

Wij waren beiden toe aan een nieuwe uitdaging en zochten de natuur, de rust vonden wij na enig spit- en zoekwerk Schwarzwald Camping Fautsburg in Bad Wildbad. De vorige eigenaar heeft in de loop der jaren al heel veel verbeteringen aangebracht, wij willen deze stijgende lijn onverminderd voortzetten. Hierbij danken wij hem ook voor zijn inzet, zullen hierop voortborduren en dit pareltje in het Zwarte Woud op de kaart gaan brengen. We zijn ons ervan bewust dat de opbouwfase nog geruime tijd in beslag zal nemen. Stap voor stap willen we  onze ideeën en noodzakelijke verbeteringen aanbrengen. Wij hebben nog heel veel ideeën en staan altijd open voor ideeën en verbeteringen van onze gasten. Gastvrijheid en comfort zijn hierbij onze belangrijkste speerpunten.

Wij streven er naar, ook in de drukke periodes, tijd te maken voor persoonlijke aandacht voor onze gasten. Vanzelfsprekend zijn honden op onze camping van harte welkom mits aangelijnd!

Ons team uitgebreid met onze stoere Bernersennen, Jay Jay, op de foto 1 jaar oud.  U zult naast ons ook begroet worden door hem en is hij sociaal en lief.  Hij zal een grote en stoere jongen worden en dan ook vaak op het veld te vinden zijn, maar ook op de receptie en in ‘zijn’  Jay Jay’s Kneipe.

Graag verwelkomen wij u op onze camping, waar u kunt genieten van de hartelijke gastvrijheid in het misschien wel mooiste stukje van Duitsland. De camping, zijn omgeving en onze gastvrijheid bieden u de mogelijkheid tot een volledig onbezorgde vakantie.

 

Mocht u eventueel nog vragen hebben, schroom dan niet om contact met ons op te nemen.

 

Graag tot ziens op Schwarzwald Camping Fautsburg !

 

 

Met gastvrije groet,
Team Fautsburg
Maarten en Sylvia Altona