Zoek en Boek

De ligging van Camping Fautsburg

Ook zo toe aan een heerlijke vakantie of er even een paar dagen gewoon tussenuit?

Heerlijk kamperen, bijtanken, genieten van de prachtige natuur of zonnebaden bij ons zwembad. Fietsen of wandelen in een in de uitdagende omgeving of gewoon genieten van een drankje op het terras van onze Gaststätte. Schwarzwald Camping Fautsburg en de uitdagende omgeving bieden u dit allemaal! Schwarzwald Camping Fautsburg is een camping met een prachtige ligging in het Zwarte Woud. Laat u verleiden door onze unieke Hollandse gastvrijheid in het mooiste stukje van Duitsland!


Naast een prachtige ligging in het Zwarte Woud, is Schwarzwald Camping Fautsburg ook de perfecte doorgangscamping! Bent u onderweg naar bv. Italie, Kroatië, Zwitserland of een ander land in die richting, zorg er dan voor dat u onderweg voldoende rust kan nemen door een of twee dagen bij Schwarzwald Camping Fautsburg te verblijven. De camping heeft een gunstige ligging ten opzichte van diverse interessante plaatsen, zoals Stuttgart en Straatsburg. Onze camping beschikt over jaarplaatsen en standplaatsen. Tevens bestaat er de mogelijkheid om chalet of een stacaravan te huren.

De camping in het Schwarzwald is rustiek gelegen in het dal van Bad WIldbad. Het kenmerkende landschap van het Zwarte Woud, zorgt ervoor dat de camping met zijn omgeving een waar eldorado vormen voor wandelaars, fietsers, motorrijders, sportvissers en rustzoekers.

Kortom, deze prachtige camping in  het Zwarte Woud biedt bij ieder weertype voor elk wat wils en is daardoor een bezoek meer dan waard!